Don't Look Back In Anger

Ja.... Att bli bättre på att uppdatera har jag då INTE blivit... men iaf så kommer här en bild på my best friend Sunkan!

"AB.... det är jag som är Sunkan" kommer från när vi va ut på krogen för några veckor sedan, Sunkan och jag sitter i baksätet på en bil då han slår mig på axeln, tittar på mig och säger "Du AB...... -Ja?........... - Det är jag som är sunkan =D"haha jaa.... han e lite retard =)


Han har precis varit hos Frissan :) fick sitta och vänta så jääääävla länge =O

Singing That Melody!

Kan inte sova... så här sitter jag på camillas dator och kollar igenom gamla bilder :) tar och lägger upp några bara för att. Börjar med lite sommarkänsla



Idag fyller min underbara flickvän 19 år =) Grattis baby! <3

Och en bild över Sundsvall.... syndes inge vidare här nu såg jag dock :P men men

Ariz

Det spelar ingen roll hur länge jag är borta, 5 minuter eller 3 dagar.. varje gång jag kommer hem blir du alltid lika glad.. Jag ser lyckan i dina ögon när vi busar och hur mycket du njuter när jag kliar dig bakom örat, Du är min bästa vän och jag älskar dig mer än något annat. I snart 10 år har du funnits vid min sida och även fast du börjar bli gammal så är du lika glad och charmerande som när du va 2.

Jag skiter i va andra tycker! du är världens finaste och absolut bästa hund =) och jag kommer ALDRIG att glömma dig.



(tagen med min gamla digitalkamera)


Look to the past
And remember and smile
And maybe tonight
I can breathe for awhile
I'm not in the scene
I think I'm fallin' asleep
But then all that it means is
I'll always be dreaming of you

Fate fell short this time
Your smile fades in the summer
Place your hand in mine
I'll leave when I wanna

I’m On The Pursuit Of Happiness

Agerade chaffis igår åt brorsan och hans sambo som skulle på födelsedagsfest =) så medans dom va där åkte jag till Camilla och hade en massa lördagsmys med godis, dricka, popcorn, hade jättetrevligt :)

Kenneth ringde typ kvart över 1 eller liknande och ville bli hämtad, på vägen hem blev man bjuden på en korv på statiol i bredsand, hehe asgott <3 Eftersom jag körde kenneths bil gick jag hem från han, det tar ca 5 min, hade kameran med mig och fick för mig att gå ut på E4an och ta bilder... (såg idag efter att alla sög haha) men lägger upp en iallafall.





Tell me what you know about dreams, dreams...
Tell me what you know about night terrors... Nothin..

Can't Sleep

Jah... kunde inte sova, och fick någon kommentar om att jag va dålig på att uppdatera.. så lovade att skärpa mig ;)
Iaf eftrsom jag inte kan sova så byggde jag mig en fotostudio, bestående av min klädskrubb, några A4 papper och lite tejp :) lite pyssel såhär mitt i natten. Så jag tog en massa "skräp" som låg på mitt rum och jag tänkte att "fan va bra detta kommer bli"..... ja... he he he..  :)








Min Katt

Gick ner för att kolla på tv och då satt Bill nedanför trappen och väntade på mig, hade kameran med mig så tog några bilder =)





Fotograf: Mattias Bergström

RSS 2.0